”Hipp, hipp hurra!”

Den 3 april. Dag 3.

Jag måste säga att ämnesraden i mejlet gör att jag öppnar det direkt, som ett paket på bröllopsdagen. Jag firar förresten tio år i år så det passar rätt bra. Jag kommer fira på hemlig ort i min stuga i Roslagen. Nej, jag skojar. Fast det kanske blir så, bröllopsdagen ligger inklämd mellan en student och ett bröllop i Costa Rica. Så kan det gå när barnen blir stora och internationella.

I fredags hade vi besöksrekord på Betongvärlden, men det visste ni väl redan. Det var ju då det öppnade, prick kl. 12.00. Jag ska inte gå ut med siffrorna ännu, enligt mina rådgivare, det får bara mina medlemmar i Founders Club veta. Vad jag kan berätta är att redan första minuten signade 39 personer upp sig för vårt nyhetsbrev! Wow! Sen fortsatte det i ett jämnt flöde ända till midnatt…

Är du inte prenumerant ännu, klicka här!

Ja, just det mejlet. Så här stod det: ”Hjärtliga gratulationer till nya, fantastiskt läckra Betongvärlden! Otroligt inbjudande, överskådligt och med en lyxig känsla av att inte bara bläddra runt på nätet utan av att läsa ett modernt magasin. Otroligt starkt jobbat.”

Avsändare är Kristina och David Pineda, ett journalistpar som ofta bidragit till smarta artiklar i Tidskriften Betong. Hon har ett sällsynt flyt i sina ordvändningar och smarta artikeluppslag, han dokumenterar hennes texter genom sin kameralins. Tack Pinedas!

Idag är det allsvensk premiär, Sirius möter Giffarna från Sundsvall. Solen vill bidra och hela Uppsala håller andan. Vi är tre generationer Andersson på ståplats, jag, min blivande studentson och så pappa som själv varit vänsterforward i division fyra redan som 18-åring. Karriären spolierades av min syster och senare mig själv. Sätter man barn till världen, så gör man.

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka