Öppna-bubbel-moment!

Den 13 april. Dag 13.

Skärtorsdagskväll. Sitter i min stuga i Roslagen och planerar för BetongFramtid den 12 maj. Det ska bli kul att träffa alla igen. Vi ses väl där?

Jag har suttit och redigerat en intervju till nästa pod, den om svartjobb. Jag blir så oerhört frustrerad att det är så utbrett och att vi inte gör tillräckligt åt det. Vi måste få bort det ur vår bransch, eller vad tycker ni?

En kund skickade ett mejl och tackade ja till en offert jag glömt bort att jag skickat. Det var ett sånt där öppna-bubbel-moment, så nu sitter jag här med en Cava och tycker att allt är toppen. Hoppas ni känner likadant.

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka