Påskhälsning från Uppland!

Hej alla! Denna vecka har jag semester och den tillbringas hos familjen i Österbybruk, Uppland. God mat, trevligt sällskap, loppisar och hundpromenader är inte fel! Friden är dock över sent på Påskaftons kväll då det vankas nattjobb men det är frivilligt så det ser jag fram emot. Hoppas att ni får en fin påsk, själv startar jag den traditionsenligt med en tur till Blåkulla. Glad påsk!

Betongvärlden
Profilbild

Om författaren

Betongbilschaufför som jobbar på Grann Åkeri AB. Jag kör till vardags för Heidelberg Materials Betong Sverige men när det behövs kör jag även åt andra aktörer. Mina intressen förutom betong är loppisar, jänkare, veteranbilar, övergivna platser och i stort sett allt som är gammalt. Jag samlar betong/cementrelaterade saker, allt från reklamprylar till litteratur och bilder, ju äldre desto bättre.

Skriv och tryck Enter för att söka