Gardehall till Abetong!

Tillträder den 15 juni.

Marcus Gardehall är ny divisionschef för Hus Mellansverige på Abetong från och med den 15 juni. Han har en bakgrund inom Strängbetong, där han arbetat i drygt 15 år på olika positioner. Vidare har han arbetat med bostadsutveckling hos Bonava som chef för deras designstudio. Närmast kommer han från K-Prefab, där han haft resultatansvar för region Öst.

– Jag ser fram emot att Marcus förstärker vårt lag. Hans breda erfarenhet från byggbranschen kommer att bidra starkt till den fortsätta utvecklingen av Abetong, säger Filip Sten, vd för Abetong.

– Jag är mycket glad över möjligheten att få arbeta med teamet på Abetong. Jag vet sedan mina år i branschen att det finns ett fantastiskt kunnande i företaget och jag ser fram emot att tillsammans med alla duktiga medarbetare fortsätta företagets utveckling, säger Marcus Gardehall.

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka