Glad midsommar!

Jag har semester och den tillbringas hos familjen I Österbybruk, Uppland. Dagarna är fyllda av loppisar, trädgårdspyssel, hundpromenader och annat livskvalitethöjande.

 Jag svängde förbi Swerocks fabrik i Östhammar bara för att kolla in den men det var folk på plats så det blev en väldigt trevlig pratstund. Jag fick dessutom med mig lite fina bidrag till samlingen vilket var enormt uppskattat!

 Jag funderar på taktik inför midsommarkvällen: Sju killar ska ju läggas under kudden så att man ska drömma om sin kommande favoritblomma. Det mest krångliga blir nog att hitta sju gärdesgårdar. Den första har vi på typ 800 meters avstånd. Sedan blir det värre. Får nog räkna med en promenad på några mil enkel.

Nu vill jag inte verka negativ men det räcker nog inte med kortkort och urringat för att få med sig grabbarna på den promenaden. Och jag vet inte om det är värt allt det där besväret för att drömma om en blomma?

Någon föreslog att man kunde plocka sju stenar för att drömma om sin kommande betongbil, det kanske är enklare.

Oavsett hur er plan ser ut hoppas jag att ni får en riktigt trevlig midsommar!

Profilbild

Om författaren

Betongbilschaufför som jobbar på Grann Åkeri AB. Jag kör till vardags för Heidelberg Materials Betong Sverige men när det behövs kör jag även åt andra aktörer. Mina intressen förutom betong är loppisar, jänkare, veteranbilar, övergivna platser och i stort sett allt som är gammalt. Jag samlar betong/cementrelaterade saker, allt från reklamprylar till litteratur och bilder, ju äldre desto bättre.

Skriv och tryck Enter för att söka