Starka i Bara Backar!

700 meter stödmurar.

Bara Backar, ett bostadsområde i Bara med 240 bostäder i form av villor, parhus, radhus och lägenheter, har även förskolor, lekplatser med mera. Bostadskvarteren har fokus på leklust med grönytor och utemiljö. Starka har fått kontraktet att leverera 700 meter stödmurar.

Starkas åtagande: Leverans av stödmurar – 4 &20 kN, standard samt special (lutande krön, special gerade) i höjder om 400-2000 mm. Plust markkompletterande produkter i form av blocksteg typ Ängelholm 3000x350x150.

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka