Nytt nätfäste från Finja!

Under hösten ersätter Fina sitt befintliga nätfäste med en uppdaterad version med nya funktioner.

Produktnyheten kommer att utgöra ett tillbehör i putssortimentet och precis som sin föregångare monteras fästet med varmförzinkad skruv eller motsvarande. Snäppfunktionen gör det lätt att montera då det knäpps fast på nätet som klarar två trådar åt gången i samband med överlappning. 

Det kommande nätfästet kan användas i kombination med Finjas Fasadnät, eller annat putsnät bestående av varmförzinkad armering eller ståltråd med en maskvidd större än 18 mm. Det fäster lätt, håller diagonala nätbitar på plats och förblir intakt under montering. 

När den nya produkten blir tillgänglig under hösten utgår Finjas befintliga nätfäste.

Profilbild

Om författaren

Skriv och tryck Enter för att söka