Miljöpriset har fått sponsor!

Thomas Betong kliver in som sponsor!

Årets Miljöpris, som delas ut på Betonggalan den 17 november på Waterfront i Stockholm, har fått en sponsor. Thomas Betong, som just nu marknadsför sin klimatförbättrade betong, kliver in och stödjer det viktiga priset.

Samtidigt är även juryn klar. Amanda Borneke, Sweco, är ordförande och till sin hjälp har hon Karin Bergkvist, Peab, och Andreas Grundenberger, JM.

Amanda Borneke, Sweco.

-Det är en ära att få vara ordförande i juryn för Årets Miljöpris. Juryns största utmaning är att ta ett abstrakt begrepp som hållbarhet och göra det till en operativ verklighet för branschen. Det här är projekt som inspirerar till att sänka Sveriges klimatpåverkan och frågan har aldrig varit viktigare. Vi i juryn är spända och taggade!”, säger Amanda Borneke.

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka