The best of the best!

Vilka juryer vi har på Betonggalan i år!

Nu börjar det dra ihop sig till Betonggalan. Den 17 november är det dags och jag tänkte jag skulle starta en blogg fram till dess. Så ni får veta vad som händer bakom kulisserna. Känna ångesten och svetten och glädjen.

Alla juryer är på plats och det är riktigt bra personer. De ställer upp ideellt och engagerat och är the best of the best i sina respektive kategorier. Det gör att vi kommer få riktigt bra nominerade.

Nytt för i år är att man samma dag som Betonggalan kan lyssna på den nominerade när de presenterar sig för juryn. Tänk er! Vilken dag!

På tre olika ställen, parallellt kan man lyssna på forskning, arkitektur, konstruktion, jämställdhet, arbetsmiljö, och hållbarhet. Sen kan man se våra talanger nominerade till Ung&Tung, våra montageledare och betongentreprenörer.

Vi vet ännu inte vilka det är, men den 3 oktober vet vi. Och efter föreläsningarna, den 17 november, sammanträder juryn och utser vinnaren. Prisutdelningen börjar sen kl. 18.00. Visst är det coolt?

Idag fick jag klart att Steel-Kamet är med som utställare. Det gjorde min dag!

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka