Vi kör för Barncancerfonden!

September är Barncancermånaden där det fokuseras extra på att samla in pengar till fonden. Sedan några år tillbaka har vi yrkesförare gått ihop och skapat en egen insamling som heter ”Vi som kör för Barncancerfonden”.

Det är alla möjliga sorters yrkesförare men även maskinförare och annat folk i Sverige men även några utomlands (!) som bidrar till vår insamling och förra året drog vi in makalösa 1,8 miljoner! Det känns bra att vara en av dem som bidrar.

Upplägget är sådant att vi skänker en krona per körd mil under hela september. Vi som kör betong har ju rätt mycket stillastående så en del av oss brukar även räkna personbilens mil eller antal levererade kubik. På företaget jag jobbar på, Grann Åkeri AB, är man med och skänker motsvarande summa som vi anställda kör in, härligt!

Vill man vara med i just vår insamling så måste pengarna sättas in via det swishnummer ni ser på bilden nedan, annars syns de inte i totalen för vår insamling. Mer info hittas på Facebook https://www.facebook.com/groups/652610095581634  eller så frågar man mig. Kom igen och häng på, för barn och cancer hör inte ihop! 

Profilbild

Om författaren

Betongbilschaufför som jobbar på Grann Åkeri AB. Jag kör till vardags för Heidelberg Materials Betong Sverige men när det behövs kör jag även åt andra aktörer. Mina intressen förutom betong är loppisar, jänkare, veteranbilar, övergivna platser och i stort sett allt som är gammalt. Jag samlar betong/cementrelaterade saker, allt från reklamprylar till litteratur och bilder, ju äldre desto bättre.

Skriv och tryck Enter för att söka