Bemix lanserar nytt reparationsbruk!

Bemix lanserar nu Conrep SR, ett nytt reparationsbruk som är utvecklat för reparation och underhåll av anläggningskonstruktioner och för lagningar i de flesta miljöer.

Conrep SR är ett högpresterande och fiberförstärkt lagningsbruk baserat på Anläggningscement som är ett CEM I cement. Bruket är avsett för betongreparationer med höga krav så som reparationsklass R4. Det kan användas för såväl lagningar av vertikala som horisontella betongytor, utan formsättning och i skikttjocklekar 5-50 mm.

– Conrep SR täcker behovet för betongreparationer med högre krav. Bruket har hög hållfasthet, bra vidhäftning och är dessutom frostbeständigt för applicering både utomhus och inomhus, säger Karin Pettersson, vd på Bemix.

Produkten förpackas och levereras i Bemix nya 20 kgs plastsäck vilket ökar hållbarheten på bruket och minskar därmed kassationen. Plastsäcken är gjord av minst 50 % återvunnet material och är 100 % återvinningsbar. Conrep SR är en del av Bemix sortiment av lagningsbruk som består av Rapidspackel, Betongspackel och R50. 

Profilbild

Om författaren

Skriv och tryck Enter för att söka