Svensk Betong stärker kommunikationen!

Mattias Borrelid blir kommunikationsansvarig.

Mattias Borrelid blir kommunikationsansvarig på Svensk Betong, en nyinrättad tjänst för att stärka organisationens kommunikations- och påverkansarbete. Mattias var tidigare pressansvarig på Telia och har en bakgrund som tidningsredaktör på mediekoncernen Tidningar i Norr AB, politisk ledarskribent på bland annat Norrtelje Tidning och kommunikationsansvarig med ansvar för arbetsmarknadsfrågor på bransch- och arbetsgivarorganisationen Byggföretagen.

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka