Congrid och SBR i samarbete!

Avtal om rabatt för besiktningsmän!

SBR Byggingenjörerna, en yrkesorganisation för ingenjörer inom bygg- och fastighetsbranschen, har skrivit ett avtal med Congrid, som erbjuder ett digitalt verktyg för besiktning och slutrapportering. Medlemmarna i SBR arbetar som besiktningsmän, kontrollansvariga, projektledare, byggkonsulter och som annan teknisk expertis inom byggbranschen.

Avtalet innebär att medlemmarna i entrepenadbesiktningsgruppen får rabatt på Congrids verktyg, med SBR:s besiktningsmallar färdiga i sin smart phone eller surfplatta.

Björn Edebrand, vd på SBR Byggingenjörerna.

– Våra medlemmar jobbar ofta ute på fältet. Genom att arbeta med digitala verktyg på surfplatta eller mobil effektiviseras processen, säger Björn Edebrand, vd på SBR Byggingenjörerna.

Congrid-lösningen från SmartCraft är en molnbaserad kvalitet- och säkerhetsplattform för byggföretag och tillhandahåller en enda plattform för att hantera kvalitet- och säkerhetshanteringsprocesser i alla byggprojekt.

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka