Byggmässan sponsor!

Årets Jämställdhetspris lever upp!

Det är nu klart att Årets Jämställdhetspris får en ny sponsor. Det är Byggmässan, som arrangeras den 26-27 april 2023 på Serneke Arena i Göteborg, som tar på sig rollen.

-Jämställdhet och inkludering är något vi på Byggmässan brinner för starkt. Vi vill gärna vara delaktiga och bidra till detta viktiga pris; säger Sofie Dagnelid, Head of Event Incubator på Easyfaris som är arrangör för Byggmässan.

I juryn för Årets Jämställdhetspris sitter: Anna Henriksson, Sverigehuset, Ingrid Tjersland, Starka och Angela Holecek, Thomas Betong. Den 3 oktober presenterar vi de nominerade och vinnaren tillkännages på Betonggalan på Waterfront i Stockholm den 17 november.
Du kan boka biljett redan nu!

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka