Elu får ny vd

Charlotte Bergman blir ordförande

Mattias Grauers tar över rollen som vd efter Charlotte Bergman, som i samband med detta blir ordförande i företagets styrelse. Närmast kommer han från det danska konsultbolaget COWI A/S och rollen som affärsutvecklingschef. Mattias har mer än 20 års erfarenhet som teknikkonsult i bygg- och anläggningsbranschen, där han har haft ledande befattningar i såväl svenska bolag som internationella koncerner.

-Min ambition är att vi ska bidra mer i debatten om den gröna omställningen, och genom innovation och teknikutveckling i framkant erbjuda lösningar för ett mer hållbart samhälle. säger Mattias Grauers.

Mattias tillträdde posten som ny vd den 13 september 2022.

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka