Nytt: Studio Betong!

Populära youtube-magasinet tillbaka!

Det populära magasinet Studio Betong lever vidare och här kommer ett nytt avsnitt. I det senaste avsnittet presenteras flera heta nyheter: Sunda Grunder, en nyhet från Isobetong, Dominoformen, LCON:s världsnyhet och Celitement, Schwenks kommande storsäljare.

Det blir även rapport från Swecos Återbrukskonferens och inför Byggmässan i Göteborg. Medverkar gör, Kigge Nilsson, Isobetong, Jennie Gudmundsson, Byggmässan, Amanda Borneke, Sweco, Lars-Olof Eliasson, Pigmentec och Tomasz Borowiec, Schwenk.

Se avsnittet på Youtube här!

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka