Cliffton byter namn

Tar ägarnas namn och blir Swerock

Cliffton, som är Swerocks varumärke för transport- och maskintjänster i södra Sverige, byter namn till Swerock. Det innebär ny logotyp på alla fordon och maskiner.

– Detta är ett steg i rätt riktning. Med ett samlat varumärke som är lika i hela Norden, skapar vi en större igenkänning på marknaden och för våra kunder. Genom denna förändring stärker vi också varumärket Swerock, säger Carl-Johan Mohlin, regionchef på Swerock.

I Swerocks verksamhet inom transport och maskin i södra Sverige finns ett hundratal medarbetare samt ett stort antal ansluta maskinägare och åkerier. Kunderna kommer att ha tillgång till samma resurser och kompetens som tidigare genom varumärket Swerock.

– Vi är stolta över Cliffton, den kultur som finns i verksamheten och vår servicemedvetna personal. Det vi gör nu är att förtydliga erbjudandet till marknaden genom att bli Swerock. Vi erbjuder ett lika brett utbud av tjänster som tidigare och våra kontor finns kvar i hela södra Sverige, säger Mikael Johansson, avdelningschef på Swerock.

Målsättningen är att varumärkesbytet ska vara klart under första kvartalet år 2023.

Sollebrunn byter namn

Elbilen rullar i Skåne

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka