Ny vd på K-prefab

Stefan Paulsson har utsetts till vd.

Stefan Paulsson har utsetts till vdför K-Prefab. Han har sedan den 11 april 2022 varit tillförordnad vd. Stefan Paulsson har en bakgrund inom K-Prefab där han började arbeta inom konstruktion och senare som Regionchef i region syd under sju år. 2021 utsågs han till vice vd och operativ chef med inriktning på verksamhetsutveckling och operativa processer, samt utveckling av projekten med K-Fastigheter.

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla K-Prefab tillsammans med alla medarbetare och säkerställa att vi även i fortsättningen är en pålitlig partner och stomleverantör till våra kunder och samarbetspartners, säger Stefan Paulsson.

K-Prefab som är ett dotterbolag till K-Fast Holding AB (”K-Fastigheter”) och Stefan Paulsson kommer även permanent att ingå i K-Fastigheters koncernledning som affärsområdeschef för Prefab, som är en av fyra affärsområden inom K-Fastigheter.

K-Prefabs tidigare vd Kaj Grönvall kommer att kvarstå inom koncernen som senior rådgivare.

Vinninga får ny vd

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka