Innelistan vecka 4

Facebookgrupp i topp.

Här kommer vecka 4:as Topplista. Eller Innelista, som den också heter. Flera företag utmärker sig denna gång, vi börjar bakifrån.

3. Abetong
Falkenbergsfabriken har genomgått och blivit godkänd enligt Produktionslyftet. Grattis! År 2020 var Paul Karlsson, Abetong och Christian Silvasti, Produktionslyftet nominerade till Årets Arbetsmiljöpris när H-fabriken i Vislanda gick igenom programmet.

2. Rebet
Föreningen för betongreparationer satsar hårt i år. Ny utbildning på gång och medlemmar i Founders Club. Kul med föreningar som vet hur man syns.

1. Finja
Med en facebookgrupp för återvinning av sina produkter är man förstås helt inne. Hoppas den kommer fungera. Signalvärdet är högt och stärker varumärket. Ja, visst ja. De är redan utsedda till Årets Varumärke på Betonggalan.

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka