Byggnadsarbetarna hyllas

Byggnads lanserar kampanj.

Idag lanserar Byggnads en landsomfattande kampanj som hyllar alla de byggnadsarbetare som varje dag går till jobbet och bygger Sverige.

Kampanjen, som heter Kampanjen ”Jag är med och bygger Sverige” kommer bland annat synas på bussar i Stockholm och Göteborg. Den kommer även gå digitalt på skärmar och utomhustavlor i Malmö, Borlänge, Kalmar, Karlstad, Luleå, Norrköping, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Stockholm, Västerås, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Gävle, Eskilstuna, Halmstad, Växjö, Karlstad, Trelleborg, Malmö.

–Det här är en hyllning till alla skickliga yrkesmänniskor och allt de tillför vårt samhällsbygge. Det känns extra angeläget i dessa tider av osäker konjunktur och stundande avtalsrörelse. En byggnadsarbetare sätter tre andra i arbete och de ska både hyllas och ges bästa möjliga förutsättningar att utföra sitt arbete, säger Johan Lindholm, förbundsordförande Byggnads.

Byggnads tar krafttag

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka