Norsjö Betong varslar

Sju personer sägs upp.

Norsjö Betong varslar sju av sina 31 anställda om uppsägning, enligt Folkbladet.

Norsjö Betong AB är ett familjeföretag i Norsjö kommun i Västerbotten. I portföljen finns framförallt prefabelement i betong till köpcentrum, industribyggnader och bostadshus samt balkonger i betong för både nyproducerade byggnader och reparationer. Även sockelelement till nybyggnationer är en växande marknad.

År 2022 omsatte företaget 55 miljoner kronor.

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka