Ny fabrik i Hallstahammar

Byggelement anställer 50 personer.

Byggelement har tagit ett första spadtag mot en fabrik i Hallstahammar, rapporterar P4 Västmanland. Det kommer leda till runt 50 nya jobb.

-Vi kommer behöva industrioperatörer son kan den högautomatiserade processen, vi kommer behöva produktionsledare och ingenjörer, allt från de som sitter vid ritbordet till de som gör de manuella kompletteringarna med finishen sär Carl Rücker, vd på Byggelement.

Hallstahammar har en bra placering, tycker han.

-Det är expansiv region i Mälardalen, en alldeles perfekt placering, säger han till P4 Västmanland.

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka