Ny vd på Sika

Förre affärsområdeschefen ser en oerhörd potential i Sika Sverige.

Daniel Jonsson har tagit över som vd på Sika Sverige. Rekrytering har gjorts internt då Daniel Jonsson arbetat som Affärsområdeschef för Betong, Vattentätning och Betongrenovering de senaste fyra åren. 

– Jag har fokuserat på tre av vår åtta affärsområden och nu ser jag fram emot att lära mig resten av företaget, säger Daniel Jonson som har stor erfarenhet av försäljning inom byggbranschen. Karriären började på Crawford-Allhabo och fortsatte med Sto Scandinavia (försäljningschef) och tio år på Lujabetong som vd.

– Även om det är tuffare tider nu så ser jag en oerhörd potential i Sika Sverige tack var våra innovativa produkter och vår kunniga personal. Dessutom har vi en närstående sammanslagning med MBCC så det är en mycket spännande tid för Sika, säger Daniel Jonsson. 


Profilbild

Om författaren

Bakom "Redaktionen" döljer sig flera journalister. Vi använder den signaturen främst när vi tvättat pressmeddelanden eller tagit något från andra källor.

Skriv och tryck Enter för att söka