Första dagarna hos Swerock

Hans, cruising och hembakad sockerkaka.

I fredags hade jag stådag så jag passade på att åka till Swedol och köpa nya bakljusglas eftersom båda jag hade var spruckna (formoljan äter upp dem). Bytte ena glaset utan problem men det andra gick inte att få fast. Det var gängpaj men bara längst ut så jag gick över till verkstaden bredvid och frågade om de kanske hade ett par längre skruvar. Det hade de så tack vare dem fick jag glaset på plats och slapp åka och köpa ett helt nytt lykthus. Det var såklart värt mycket för mig så lite senare överlämnade jag lite hembakad sockerkaka som tack. Väldigt glada blev de!

Lördagen bjöd på bästa tänkbara aktivitet. Först middag på Texas Longhorn med en god vän och därefter blev det Stockholm Cruising på Sveavägen. Cruising är fasen bland det roligaste man kan göra med kläderna på! Tur med vädret hade vi också.

Det hade dock gått över natten till måndag då Hans gick bärsärkargång över landet. Jag är åskrädd men sov hyfsat trots det mest blixtintensiva ovädret jag sett på länge. Jag var inte direkt missnöjd med stådag i måndags kan jag säga.

De första dagarna hos Swerock är avklarade och jag trivs fint. Många ansikten man känner igen och jobbet kan man ju, inte så stor skillnad trots allt. 

Nu har jag ledigt fredag-måndag för att åka till familjen där syrran har kennelträff för de som äger hundar från hennes Kennel Atragons. Trevlig helg!

Toppmodernt betonglabb invigt

Profilbild

Om författaren

Betongbilschaufför som jobbar på Grann Åkeri AB. Jag kör till vardags för Heidelberg Materials Betong Sverige men när det behövs kör jag även åt andra aktörer. Mina intressen förutom betong är loppisar, jänkare, veteranbilar, övergivna platser och i stort sett allt som är gammalt. Jag samlar betong/cementrelaterade saker, allt från reklamprylar till litteratur och bilder, ju äldre desto bättre.

Skriv och tryck Enter för att söka