Älgar i 40-årspresent

Omtänksamma vänner ställde familj i trädgården.

När William Abrahamsson i Grillby fyllde 40 år ställde en vän dit en hel älgfamilj med tjur, ko och tillhörande kalv, skriver Enköpings-Posten. Hela älgfamiljen är i naturlig storlek och gjutna i betong. Ingen vet vem som gjutit dem och men William blev glad. Åtminstone att döma av bilder i tidningen där han strålar av lycka sittandes på den stora tjuren. Nu är älgarna Grillbys favorit och en namntävling har just startat.

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka