Hiss och Diss

Betongbruden ger topp- och bottenbetyg.

Hiss:
Företaget ISO-betong. Att använda deras produkt Isobetong minskar väsentligt byggenas plastanvändning, spar in på personal, minskar mängden transporter och produkten är helt miljövänlig. Nu är de nominerade till Årets Varumärke på Betonggalan vilket känns mycket välförtjänt. Läs mer om dem på isobetong.se.

Diss:
Våld och kriminalitet i byggbranschen.
https://www.byggnadsarbetaren.se/valdet-tvingar-byggfacket-att-backa-blivit-for-farligt/

Profilbild

Om författaren

Betongbilschaufför som jobbar på Grann Åkeri AB. Jag kör till vardags för Heidelberg Materials Betong Sverige men när det behövs kör jag även åt andra aktörer. Mina intressen förutom betong är loppisar, jänkare, veteranbilar, övergivna platser och i stort sett allt som är gammalt. Jag samlar betong/cementrelaterade saker, allt från reklamprylar till litteratur och bilder, ju äldre desto bättre.

Skriv och tryck Enter för att söka