Betonggalan föryngrar!

100 gratisbiljetter till unga i branschen.

Den 12 oktober är det Betonggalan på Waterfront i Stockholm. Det är full fart efter pandemin och redan nu är 30 sponsorer bokade och 600 biljetter köpta. Nu vill ge nästa generations besökare chansen att upptäcka Betonggalan som är den perfekta samhällsbyggarmixen med 30 korta föreläsningar om jämställdhet, konstruktion, forskning, arbetsmiljö, arkitektur och massa annat. Se vårt fulla program här!

Vi bjuder på mat, dryck, underhållning och massor av nyttiga profiler i branschen. Tack vare våra sponsorer kan vi nu bjuda 100 personer under 30 år på hela kalaset.
Boka din biljett direkt här, de kan ta slut närsomhelst!

Roger Andersson

Om författaren

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Skriv och tryck Enter för att söka