MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Urs Müller till Schwenk!

Betongvärlden
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Urs tar över tjänsten efter Lars Hansson.

-Jag ser fram emot att få arbeta med cementutvecklingsfrågor, både på kort och långsikt och introducera nya produkttyper som ska minimera miljöpåverkan så långt teknik tillåter, säger Urs Müller.

Urs Müller kommer närmast från RISE Research Institutes of Sweden, där han ansvarade för forskningsgrupp Materialdesign inom cement och betong. Urs kommer att börja sin anställning på Schwenk Sverige den 15 augusti.

Urs kommer som teknisk chef att ansvara för cementteknik, kvalitet och inte minst produktutveckling. Tillsammans med Schwenks produktionsenheter i Broceni, Lettland och Bernburg, Tyskland, kommer Urs att leda arbete med nya framtida moderna cementtyper. Urs tar över tjänsten efter Lars Hansson som efter 27 års arbete väljer att gå i pension.

Läs mer