Vi har läsarna ni har produkterna och tillämpningarna!

Drygt 8000 läsare varje månad
Nyhetsbrev 4 gånger i månaden (2500 abonnenter)

ATT SYNAS MED OSS ÄR EFFEKTIVT OCH BEKVÄMT

Vår unika mix av redaktionell kompetens, branscherfarenhet och rätt läsare gör oss till en idealisk marknadsföringspartner i samhällsbyggnadsbranschen

DET HÄR KAN VI ERBJUDA

Det här är våra färdiga “på hyllan” möjligheter men vi kan naturligtvis också sy ihop anpassade paket enligt önskemål.

Banners

Hjälp era kunder och våra läsare att komma ihåg viktiga loggor och varumärken! Ni kan ha era företagsloggor eller produktloggor både på siten betongvarlden.se och i våra nyhetsbrev. 

Prisexempel: Banner site – 10 000 kr / månad, Banner nyhetsbrev – 5 000 kr / brev. 
Rabatter kan lämnas vid paketbeställningar.

Anpassad artikel – Content paketet

Få fram fördelar och fakta på det sätt som ni vill! Vi skriver en artikel om det ni önskar förmedla och publicerar den i Betongvärlden. I gång i månaden länkar vi sedan till artikeln via en banner i nyhetsbrevet. 

Pris: 30 000 kr

E-tidning Arkitektvärlden – Redaktionellt samarbete

E-tidningen Arkitektvärlden går hem hos arkitekter. Så missa inte chansen! Endast ett begränsat antal företag kan publicera artiklar i Arkitektvärlden med oss. Tidningen ges ut 10 gånger per år till 1800 arkitekter. Artiklarna läggs efter publicering även ut på Betongvärldens webbplats. Bara fyra företag per år kan ingå i redaktionen.

Två platser kvar!!

Pris: 50 000 kr

Studio Betong

I vårt populära magasin Studio Betong presenterar vi nyheter, bjuder in intressanta gäster och rapporterar från konferenser och mässor. Er logo är synlig i sändning. Vi gör också ett reportage där ni bidrar med innehåll och är gäst i studion.  Vi spelar in 10 avsnitt av Studio Betong per år och varje avsnitt har upp till tusen tittare.

Pris: 100 000 kr

Founders Club

Founders club är vårt All Inclusive-paket för en reducerad årlig avgift. Det är det finaste. En exklusiv skara, max 10 medlemmar! Läs mer om FC längst ner på sidan. Medlemmar just nu är : Bemix, Pretec, Mapei, Schwenk, Prefabsystem Montage, Isobetong, Bekaert och Rebet.

Endast två platser kvar!!

Pris : 175 000 kr / år


Kontakta roger@betongvarlden.se

Allt det här får du i vårt All-Inclusive-paket Founders Club.