MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow
hero image

Specialpris Executive Summary!

Vårt Executive Summary spar massor av tid och pengar åt våra läsare. Vi är på plats på de viktigaste branschdagarna och läser de viktigaste nyhetsbreven inom samhällsbyggnad. Ja, och alla andra också. Ingen läser fler nyhetsbrev och bevakar fler sajter än vi. Sen sammanfattar vi det åt er och fokuserar på det viktigaste för betongbranschen.

Nyhetsbrevet är till för dig som vill veta vad som påverkar i vår bransch men inte har tid att göra researchen själv. Du behöver heller inte betala dyra avgifter för föreläsningar eller prenumerationer, du kan lita på vårt omdöme och få allt viktigt samlat ändå.

Så här säger några av våra prenumeranter:

Ett kort, konkret men informativt nyhetsbrev som ger en god inblick i vad som händer i branschen och omvärlden. Bra komplement till Byggtidningarnas nyhetsbrev.”
/Carina Edblad, vd, Thomas Betong.

” Jag tycker det är bra! Läser det varje gång.”
/Fredrik Player, vd, Player AB

Under 2024 kommer vi ut 20 gånger, det vill säga två gånger i månaden, med lite mindre frekvens vid ledigheter. Vi samlar, drar slutsatser och inspirerar. Vi kan ibland även komma med några breaking news som vi tror att du vill ta del av extra snabbt.

Priset är endast 4 900 kr. Just nu endast 2 900 kr

Executive Summary

newspaper icon