MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Rykande färskt Studio Betong!

Janna Karlsson och Karolina Åhlander från Thomas Betong i Studio Betong

Janna Karlsson och Karolina Åhlander från Thomas Betong

Paula Isaksson

Paula Isaksson har frilansat som journalist sedan slutet av 90-talet. Hennes specialområde är samhällsbyggnad med inriktning på byggnadsteknik, arkitektur och stadsplanering. Hon skriver också om energifrågor. På fritiden tragglar hon italienska glosor och drömmer om ett liv bland olivträd och vinstockar.

Nytt hett avsnitt för dig i branschen.

I avsnitt 22 av Studio Betong står klimatet i fokus. Först ut är en rapport från IVL Miljöinstitutet som visar att platsgjuten betongstomme tillsammans med halvprefab från Thomas Betong når kravet på halverad miljöpåverkan. Master Builders Solutions presenterar en helt ny polymerteknik som också har minskat klimatavtryck i fokus och dessutom får vi veta varför koncentrerad formolja är bra ur ett klimatperspektiv. Har du förresten hört talas om Rebet? Om inte får du även den chansen här.

I studion medverkar Janna Karlsson och Karolina Åhlander från Thomas Betong, Rafael Mancera från Rebet, Andreas Persson från Ecoratio och Max Haxton från Master Builders Solutions. Precis som i förra avsnittet har vi också en panel på plats med Jenny Andersson från Tyréns och Robert Lundström från Sveab.

Se det nya avsnittet här!

Läs mer