MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Studio Betong kör så det ryker!

Studio Betong

Studio Betong

Paula Isaksson

Paula Isaksson har frilansat som journalist sedan slutet av 90-talet. Hennes specialområde är samhällsbyggnad med inriktning på byggnadsteknik, arkitektur och stadsplanering. Hon skriver också om energifrågor. På fritiden tragglar hon italienska glosor och drömmer om ett liv bland olivträd och vinstockar.

Nytt och intressant avsnitt – igen!

Studio Betong kör så det ryker med ännu ett nytt avsnitt – Studio Betong 23.  Den här gången har vi besök av Röbäcks som berättar om nya gränsvärden i Norge för utsläpp av tungmetaller, krom och ph-haltigt vatten. Förmodligen kommer samma krav införas i Sverige och då har Röbäcks lösningen. Vidare presenterar Rise två nya utbildningar för betongbranschen, dels för den som behöver förnya sitt certifikat, dels om mottagningskontroller och provtagning av färsk betong. Dessutom medverkar det polska företaget Pekabex som har drygt 2 000 anställda men ändå inte är särskilt känt i Sverige.

I studion: Peter Westman från Röbäcks, Susanne Nyqvist och Alan Osman från Rise och Marcin Szafczyk från Pekabex. Panelen består som vanligt av Jenny Andersson från Tyréns och Robert Lundström från Sveab. Programledare är förstås Roger Andersson.

Se det nya avsnittet här!

Läs mer