MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Årets Varumärken är utsedda

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

På Betonggalan den 21 november på Grand Hotell i Stockholm kommer vi få veta vilket varumärke som är starkast i år. Till dess har vi tre vinnare som utsetts av juryn som består av Karin Larén Hallström, Hallström PR (ordf.), Anders Carlén, Bonnier Busienss Media, och Fredrik Karlsson, VVS-Forum och Elinstallatören.

S:t Eriks

När samhällen byggs har S:t Eriks allt som oftast redan varit där och lagt grunden. Företaget står sedan 1888 stadigt i betongbranschen med plattor, marksten, murar, block och VA-system i betong eller natursten. S:t Eriks gör aldrig för mycket väsen av sig – men det är någon att lita på.

Mapei nominerad till Årets Varumärke på Betonggalan.

Mapei

Grundat 1937 i Milano, har Mapei utvecklats till en global ledare inom byggprodukter med över 6 000 produkter i sin produktportfölj. Det familjeägda företaget är en stor sponsor inom kultur och sport, och är förknippat med bland annat La Scala i Milano och de båda Guggenheim-museerna i Venedig och New York – samt för deras satsningar på elitcykling och serie A-fotboll. I Sverige är Mapei främst kända för sitt stora engagemang på Betonggalan!

Heidelberg Materials

I en välkoordinerad manöver samlades förra våren en mängd svenska betongrelaterade företag under Heidelberg Materials. Cementa, Abetong, Contiga med flera verkar numera under samma varumärke, vars namn och grafiska profil kommunicerats genomtänkt och synkront. Koncernens främsta talesperson heter Karin Comstedt Webb. Hon är en av branschens tyngsta företrädare, som ständigt imponerar i kunskap och engagemang för betongsektorns väg mot hållbarhet.

Läs mer