MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Skrattar hela vägen till banken!

Bengt Lindroos Pris

Bengt Lindroos Pris

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Den 14 april. Dag 14.

Idag kom fakturan från Grand Hotel i Stockholm. De vill ha förskott på hela beloppet en månad innan eventet. Svettigt för en nystartare, men jag har mina partners och kan slanta upp utan problem. Det räcker till bröd och brännvin också, åtminstone över påsk.

Jag minns när Bengt Lindroos, arkitekten ni vet, firade sina 90 år på Berns. Jag träffade honom strax efter och frågade om det varit trevligt. ”Ja, jag godkände fakturan idag. Av den att döma hade vi väldigt trevligt”, sa han.

Nu när man får fakturan innan det trevliga kan man ju njuta mycket längre. Oj, vad kul vi ska ha den 12 maj! Hade Bengt Lindroos levt hade han varit där i Vinterträdgården, han kom alltid när jag bjöd honom och smittade med sitt bullriga skratt. Och han ville alltid ha rött vin.

Vi ses den 12 maj, men vi skrattar redan idag!

Ni har väl inte missat vad hela betongbranschen gör den 12 mars? Kolla här!

Läs mer