MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

“We walk the talk!”

Betongvärlden
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Den 7 april. Dag 7

”Bra att du fortsätter på den inslagna väg du så framgångsrikt kört i decennier. Betongen behöver en ’röst’ som din. Lycka till i fortsättningen.”

Jag börjar med lite peptalk till mig själv. Det är aldrig fel, jag är inte rädd, jag kan flyga.

Det är Hans Davidsson, före detta vd på Abetong, som tar sig tid att författa ett mejl. Undrar om han förstår hur mycket sånt betyder. Det gör det verkligen, det är generöst.

Idag hade jag möte med pojkarna på Schwenk, en av mina sponsorer. De presenterade sin högt ställda hållbarhetsmål och jag blev rätt imponerad. ”We walk the talk, det är inget mumbo, jumbo”, sa Andreas Liikane. Han fattade nog inte vilket bra citat det blev.

Vi bollade även lite idéer för hösten, det är ju en Founders Club de är med i, då blir det lite strategisnack också. Andreas har haft semester med massor av skidluft och afterski och visade sig smart och idérik. Vi har något där, återkommer om det.

Läs mer