MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Finja tar upp mustaschkamnpen

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Finja Betong har valt att stödja Mustaschkampen och har tagit fram en mustaschprydd Finbetong för att påminna om vikten av att testa sig regelbundet för prostatacancer, Sveriges vanligaste cancersjukdom.

Finja Betong har i många år engagerat sig i samhällsfrågor och givit stöd till organisationer som bidrar till välmående och samhällsutveckling. Efter att nyligen ha uppmärksammat jämlikhet, mångfald, respekt och tolerans med en regnbågsfärgad säck belyser nu Finja Betong ett annat samhällsproblem nämligen prostatacancer.

– Finja vill vara en aktiv aktör för att bidra till ett hållbart samhälle genom vår devis, ”Bygg hållbart med oss”. Byggbranschen är mansdominerad men prostatacancer påverkar inte bara männen. Sjukdomen berör alla runt omkring den drabbade och med detta initiativ är vår ambition att vi tillsammans kan bidra ytterligare till viktig och avgörande upplysning, forskning, behandling och stödaktiviteter kring prostatacancer, säger Lars Britse, kommersiell säljchef Norden på Finja Betong.

Finja Betong är nominerade till Årets Jämställdhetspris på Betonggalan som äger rum den 21 november på Grand Hotel i Stockholm. Den nya, mustaschprydda säcken kommer att finnas för leverans den 17 oktober 2024.

Läs mer