MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow
–När vår hållbarhetschef Karin Gäbel nu blir en del i koncernledningen, får vi ännu större möjlighet att fortsätta hålla högt tempo i vårt strategiska hållbarhetsarbete, säger Hans Karlander, vd och koncernchef. Karin har varit hållbarhetchef inom koncernen sedan 2020. Hennes arbete har bland annat bidragit till att sätta hållbarhetsfrågorna högt på agendan i koncernbolagen runt om i Europa och inte minst i USA. – Jag är glad och hedrad att bli en av fyra i koncernledningen. Det understryker den vikt vårt företag lägger på hållbarhetsfrågan. Med min erfarenhet och kunskap från både råmaterialindustrin och byggindustrin, ser jag fram emot att ytterligare bidra till att öka takten i branschens omställning i alla de länder vi verkar i, säger Karin Gäbel. I och med att Karin blir en del av koncernledningen, går hon även in i rollen som Chief Sustainability Officer (CSO) och rapporterar till vd och koncernchef Hans Karlander.

Karin Gäbel tar nästa steg inom Thomas Betong

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Thomas Betongs hållbarhetschef Karin Gäbel tar steget in i Thomas Concrete Groups koncernledning.

–När vår hållbarhetschef Karin Gäbel nu blir en del i koncernledningen, får vi ännu större möjlighet att fortsätta hålla högt tempo i vårt strategiska hållbarhetsarbete, säger Hans Karlander, vd och koncernchef.

Karin har varit hållbarhetchef inom koncernen sedan 2020. Hennes arbete har bland annat bidragit till att sätta hållbarhetsfrågorna högt på agendan i koncernbolagen runt om i Europa och inte minst i USA.

– Jag är glad och hedrad att bli en av fyra i koncernledningen. Det understryker den vikt vårt företag lägger på hållbarhetsfrågan. Med min erfarenhet och kunskap från både råmaterialindustrin och byggindustrin, ser jag fram emot att ytterligare bidra till att öka takten i branschens omställning i alla de länder vi verkar i, säger Karin Gäbel.

I och med att Karin blir en del av koncernledningen, går hon även in i rollen som CSO, Chief Sustainability Officer, och rapporterar till vd och koncernchef Hans Karlander.

 

Läs mer