MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Martin Carlsson går till Mapei

Martin Carlsson börjar på Mapei

Martin Carlsson börjar på Mapei

Paula Isaksson

Paula Isaksson har frilansat som journalist sedan slutet av 90-talet. Hennes specialområde är samhällsbyggnad med inriktning på byggnadsteknik, arkitektur och stadsplanering. Hon skriver också om energifrågor. På fritiden tragglar hon italienska glosor och drömmer om ett liv bland olivträd och vinstockar.

Blir ny produktchef för betongrenovering.

Mapei har rekryterat Martin Carlsson som ny produktchef till avdelningen inom betongrenovering och vattentätning. Förutom att han kommer ha hela Sverige som sitt arbetsfält ska han också samarbeta tätt med Mapeis avdelningar i Norge och Italien.

– Jag är glad att vi har fått Martin ombord för att ytterligare stärka upp vårt tekniska team, säger Niklas Tjeder, vd på Mapei AB.

Närmast kommer Martin Carlssson från Weber där han var produktchef inom betong.

Jag ser fram emot att vara med och utveckla Mapeis tillväxt på den svenska marknaden, och ta fram nya hållbara lösningar. Jag ser också fram emot att få använda mig av min tekniska expertis, och aktivt få arbeta tillsammans med våra internationella avdelningar. Mapei ligger i framkant när det kommer till ett hållbart byggande, vilket är en förutsättning för att bli konkurrenskraftig i byggbranschen, säger han.

Mapei förstärker med specialist

Ny marknadschef på Mapei!

Läs mer