MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Ny produktväljare ger snabb hjälp

Redaktionen

Bakom "Redaktionen" döljer sig flera journalister. Vi använder den signaturen främst när vi tvättat pressmeddelanden eller tagit något från andra källor.

Finja Betong har vidareutvecklat sin produktväljare med mängdberäknare

För att underlätta planering och bygget av ett växthus med murad sockel har Finja Betong vidareutvecklat sin produktväljare med mängdberäknare. Med det nya digitala verktyget går det att beräkna sockeln, men även mängden betong för ett gjutet golv alternativt mängden fogsand vid plattsättning. 

Finja Betong har lanserat flera projektsidor med tips och råd för större byggprojekt som växthus. För att underlätta arbetet har digitala hjälpmedel utvecklats som underlättar arbetet med att murning, gjutning och putsning.

Med hjälp av produktväljaren för växthus går det, efter att några enkla frågor besvarats, att få snabb hjälp med att välja växthusets grund i form av murad sockel och golv. Därefter beräknas mängden material som kommer att gå åt – murbruk, murblock, puts samt fogsand vid golv av markstensplattor eller betong vid en gjuten platta. 

Materiallistan kan sedan enkelt sparas ner i en inköpslista som kan skickas via e-post eller skrivas ut och tas med till närmsta återförsäljare.

Läs mer