MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Veidekkes tunnelchef!

Betongvärlden
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Tomas Karlsson tillträder rollen!

Tomas Karlsson tillträder rollen som arbetschef för Veidekkes tunnelverksamhet. Han kommer närmast från rollen som kalkylchef inom anläggning på Veidekke.

Tomas började på Veidekke redan 2008 inom kalkyl. Därefter har han haft flera roller, från entreprenadingenjör, till projektledare för stora projekt i anbudsskedet till kalkylchef på anläggning. Han kommer att leda den fortsatta utvecklingen av Veidekkes tunnelverksamhet med bas i Stockholm och Mälardalen.

– Det är glädjande att Tomas blir vår nya arbetschef för Tunnel och Bergrum. Han är en extremt skicklig strateg och omtyckt chef som har arbetat inom Veidekke större delen av sin karriär, säger Marcus Andersson, regionchef Veidekke Anläggning Öst.

Mitt mål är att alla ska trivas och prestera bra i projekten. Jag ser fram emot att få komma ut och prata med medarbetarna, se vad som sker i projekten och höra om hur vi löser problem. Bra resultat och god arbetsmiljö kan man inte skapa på egen hand, säger Tomas Karlsson.

Läs mer