MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Ny koncern-vd i Siegel Group!

Redaktionen

Bakom "Redaktionen" döljer sig flera journalister. Vi använder den signaturen främst när vi tvättat pressmeddelanden eller tagit något från andra källor.

Siegel Group AB:s styrelse har utsett kontorschefen Martin Stavenow Svensson till ny vd i koncernen.

– Jag är mycket glad över att Martin nu tillträder som vd i vår koncern och får det samlade ansvaret för att leda och utveckla verksamheten, säger Cord Siegel, ensam ägare och grundare av Siegel Group

Martin Stavenow Svensson kommer även att vara vd i de bolag som inom koncernen arbetar med fastighetsutveckling, arkitektur- och upphandlingstjänster, byggande och inköp samt de byggherrebolag som finns för pågående fastighetsprojekt. Han kommer även att leda och utveckla verksamheten i de bolag som förvaltar det bestånd av hyresrätter som ingår i koncernen.

– Vi har arbetat oerhört nära varandra under lång tid. Martin kan bostadsbyggandets villkor, han har gedigen erfarenhet av att leda ett nydanande bostadsprojekt och han har ett starkt engagemang i de drivkrafter som är kärnvärdena i Siegel Group, säger Cord Siegel.

Martin Stavenow Svensson är arkitekt SAR/MSA vilket innebär att han är utbildad i arkitektur och medlem i branschorganisationen Sveriges Arkitekter. Han har varit verksam inom det som idag är Siegel Group alltsedan 2010.

– Det ska bli stimulerande att få att ta ansvar för att visa på behovet av en annorlunda byggaktör som inte varje nytt projekt kör tidigare utförda projekt i repris. Vi är gränsöverskridare och som arkitekter har vi hela tiden en fot på bygget. Det är vi ensamma om i Sverige idag och det är ett starkt varumärke säger Martin Stavenow Svensson och fortsätter:  

– En allt längre kö av människor som vill bo i de unika hus vi bygger är ett kvitto på att vi fångar många människors förväntningar och drömmar. Nu sätter vi också en tydligare struktur för de olika bolagen i vår koncern. Vi ska fortsätta att vara praktiska genomförare och prövande i vårt arbetssätt, men vi ska också ta ett tydligt ansvar för vår lilla, men snabbt växande koncern.

Läs mer