MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

”Det är rätt folk här!”

Christoffer Nordquist och Andreas Haldin från Bemix

Christoffer Nordquist och Andreas Haldin från Bemix ställde ut på Betonggalan.

Paula Isaksson

Paula Isaksson har frilansat som journalist sedan slutet av 90-talet. Hennes specialområde är samhällsbyggnad med inriktning på byggnadsteknik, arkitektur och stadsplanering. Hon skriver också om energifrågor. På fritiden tragglar hon italienska glosor och drömmer om ett liv bland olivträd och vinstockar.

Bara positivt när Bemix ställde ut på Betonggalan.

Bland alla utställare på Betonggalan haffade Betongvärlden Christoffer Nordquist och Andreas Haldin från Bemix. De var båda på plats för att presentera företagets två nya impregneringsprodukter för väg-, bro- och byggnadskonstruktioner.

Hur tycker ni att dagen har varit?
– Den har varit bra och vi har haft många givande möten. Det känns som att det är rätt folk här, och många nya ansikten. Stämningen är jättetrevlig.

Har ni knutit några nya kontakter?
– Ja, vi har fått nya kontakter som vi kommer följa upp. Det känns roligt för vi har lanserat en produktnyhet här idag och precis träffat en konstruktör som vill att vi kommer ut och håller utbildning. Så man kan säga att det blev en fullträff, det har varit väldigt givande.

Kommer ni tillbaka nästa år?
– Absolut, vi är huvudsponsor på montageledarpriset så det här är verkligen rätt forum för oss. Det här är vår dag när vi får njuta lite med betongfolket, det är underbart!  

Läs mer