MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Fler röster från galan!

Jörgen Brantebäck Nordic Fastening Group

Jörgen Brantebäck Nordic Fastening Group

Paula Isaksson

Paula Isaksson har frilansat som journalist sedan slutet av 90-talet. Hennes specialområde är samhällsbyggnad med inriktning på byggnadsteknik, arkitektur och stadsplanering. Hon skriver också om energifrågor. På fritiden tragglar hon italienska glosor och drömmer om ett liv bland olivträd och vinstockar.

Betongvärlden sprang på både en trogen och en ny utställare på Betonggalan.

Jörgen Brantebäck, Nordic Fastening Group
Är det första gången som ni är med på Betonggalan?
– Jajamän, det är första året som vi är här.

Vad fick er att vilja medverka?
– Vi valde att ställa ut eftersom branschen som vi jobbar i och våra kunder finns här på galan.  Bland annat visar vi våra CE-märkta ingjutningsgods, lyft till prefab och infästningar i betong. Det är produkter som branschen efterfrågar.

Hur har dagen varit, tycker du?
– Den har varit fantastisk! Vi har fått många nya kontakter, både med konstruktörer och personer i andra roller. Vi har även haft besök av befintliga kontakter som det har var trevligt att träffa i detta sammanhang.

Kommer ni tillbaka nästa år?
– Vi kommer absolut tillbaka för att uppleva Betonggalan 2024!

Markus Flood, Mapei
Hur har dagen varit, tycker du?
– Den har varit fantastiskt bra, det har varit en bra känsla med mycket folk. Alla är positiva och även om tiderna är som de är känns det som att folk har framtidstro när det gäller utvecklingen av betong.

Ni är ju med och sponsrar galan. Varför?
– Vi tycker det är viktigt att visa att vi stöttar branschen när det gäller utvecklingen av betong i Sverige. Vi har stora utmaningar med CO2-utsläpp och där vill vi ligga i framkant, genom att synas i sådana här sammanhang kan vi visa vad vi gör.”

Läs mer