MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

”Inspirerande och roligt”

Lars Tellmark Rise på Betonggalan

ars Tellmark Rise på Betonggalan

Paula Isaksson

Paula Isaksson har frilansat som journalist sedan slutet av 90-talet. Hennes specialområde är samhällsbyggnad med inriktning på byggnadsteknik, arkitektur och stadsplanering. Hon skriver också om energifrågor. På fritiden tragglar hon italienska glosor och drömmer om ett liv bland olivträd och vinstockar.

Vi fyller på med fler kortkorta intervjuer från Betonggalan.

Lars Tellmark, Rise
Hej Lars, hur har ni haft det här idag?
– Vi har haft fullt upp kan man säga. Det är jättemånga som är intresserade av våra utbildningar och vi jobbar ju också med forskning, betongutredningar och provning av betong som många har frågat om.

Så du är nöjd?
– Ja, vi tycker det är jättekul att vara här, det har varit både inspirerande och roligt. Vi är också väldigt stolta över att Magnus Döse från Rise fick pris som årets betongforskare, han har gjort ett fantastiskt jobb och är en väl värd vinnare.

Joakim Österud, Thomas Betong
Ni är ju många från Thomas Betong här på galan och har haft en givande dag med tanke på alla priser. Har du varit med hela dagen?
– Ja, vi kom klockan ett idag och det har varit kul att ströva runt och träffa folk. Det har varit trevligt.

Markus Persson, Betongfiber Sverige
Hur tycker du Betonggalan har varit hittills idag?
– Inspirerande med mersmak. Det är många grejer som är bra, bland annat gruppdynamiken och det som exponeras här. Det är första gången som vi ställer ut och som jag är här. Förmodligen kommer vi tillbaka även nästa år.

Läs mer