MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Blåsippan ute i backarna står!

Betongvärlden
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Gräddan av samhällsbyggnadsbranschen kommer vara där.

Min blogg tog lite påsklov, men nu är det slut. Stugan i Roslagen har lockat fram några blåsippor ur marken och Tele2 bjuder på några megabit, så inspirationen finns där.

Idag har jag läst på om Schwenks hållbarhetsrapport och intervjuat dem. De har höga mål, 100 procent alternativa bränslen om tre år. Men de är nästan där redan nu. Sånt är kul.

Hade möte med Kigge på Isobetong om deras event den 20 maj, “How legends are made”. Det är smickrande att få vara med, som att få sin tröja i taket i isladan i Gränby. Fast där hänger inga tröjor, vad jag vet. Ännu. Äh, jag ska vara moderator på Kigges event och sånt är nog det roligaste jag vet. Att få andra att öppna sig och gräva fram deras kunskap.

Har också fått lite napp på mina affärsidéer om nyhetsbrev. Branschen börjar vakna ur sitt ide, visar smygande sina nosar ur fabrikernas inre och jag tror på en rolig höst.

Framförallt ser jag fram emot den 12 maj, BetongFramtid och alla coola personer som dyker upp då. Det blir gräddan av samhällsbyggnadsbranschen, de smartaste och programmet kommer få många stjärnor i utvärderingen. Det finns några biljetter kvar. Trevlig helg!

Läs mer