MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Dagen efter den stora dagen!

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Lördagen den 2 april. Dag 2.

”Stark debut! Betongvärlden är definitivt inget aprilskämt. En sajt med kvalitet. Tydligt upplägg, relevanta länkar, bra reportage och fina bilder.” Ulla Save-Öfverholm, senior communications advisor, är generös i sin recension av Betongvärlden. Tack!

Det är en vacker lördagsmorgon i Roslagen. Jag vaknar till ljudet av en brasa och en kaffebryggare. Frosten börjar vekna där solen når in bland tallarna. Det känns tomt, ja, ni vet så där som efter det stora kalaset, bröllopet. Vad hände egentligen? Vad minns man?

Att göra något så nytt som en sajt på en ny domän i min ålder, det frestar på. Men jag är glad och rätt nöjd. Formredaktör Jenny Almersdotter, som gjorde mirakel i varje nummer av Tidskriften Betong, har visat sina skills med digitala former.

”Fint!” Helen Spalding, kommunikationschef på Consolis, har mejlat. När hon skriver, så betyder det något. Nu blir jag glad. ”Fasen, vad snygg sidan blev”, skriver Åsa Karlström, vår bloggare, Betongbruden, ni vet. Jag sitter och ler för mig själv.

Artiklar är klara för måndag och uppslag för mer finns för hela veckan. Nu ska jag stänga av datorn och gå runt sjön. 10 000 steg i frisk luft, roslagsluft. Det ni!

PS. Både Reckli och Pigmentec har bokat utställning på vår kick-off, BetongFramtid. Ni träffar oss alla där.

Läs mer