MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

De ställer alltid upp!

Betongvärlden
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Betonggalans blogg.

Det finns personer som alltid ställer upp och som gillar när det händer saker. Man vill inte bara jobba i en bransch och få ut sin lön utan man vill göra något större. Man vill vara med och bidra och man gör det generöst.

Några såna hittar jag i juryn för Årets Montageledare. Henrik Nilö, själv vinnare av priset en gång i tiden, har precis köpt in sig i Prefabsystem Montage. De gick direkt med i Founders Club och han tvekade inte en sekund när jag frågade om han ville vara med i juryn.

En annan är Peter Aronsson, vd på Prefabbyggarna och sponsor av priset Ung&Tung. Han är ordförande i juryn och vet värdet av priser och uppmärksamhet i en bransch där det är regnigt, blåsigt och där gemenskapen är viktig.

Mikael Rosenholm är också aktiv i juryn. Det uppskattar jag. Han tvekade inte när jag frågade. Tyvärr är företaget han jobbar i inte lika aktivt. Ännu.   

Läs mer