MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Founders Club växer!

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Den 5 april. Dag 5

Prefabsystem Montage ska bli kul att följa, det är ett härligt gäng. Den gamle räven Jan Stenmark, strängbetongaren som grundade Prefabsystem, sålde vid årsskiftet av montagedelen. Mattias Olsson och Daniel Pernsköld tog över tillsammans med Årets Montageledare Henrik ”Nilsson” Nilö. Det var ett tag sen han vann titeln, men once a champ, always a champ, som vi säger i betongvärlden. Sen titeln vanns har han gift sig och tog med sig ”Ni” i efternamnet, frun sparade ”Lö”. Därav Nilö.

Ändå rätt innovativt kan jag tycka. Själv heter jag Andersson, min fru hette Johansson, Anjo eller Joan, ja ni förstår. Sen är jag en äkta Andersson, en Svenne Banan, genomsnittlig med villa, sommarstuga och SUV. Det är i för sig inte min fru, hon var värd ett annat namn. Kanske även en annan man. Nej, som man är jag faktiskt rätt bra, där är jag nog något över genomsnittet.

Igår ringde Henrik Nilö, han är alltid så positiv och framåt, generös med beröm och sporrande. En sån där man vill ha som chef. De ska framåt, uppåt, bli bättre, visa hur bra de är. Små nu, men större ska de bli. Jag hoppas verkligen att det ska gå bra, såna företag behöver vi i branschen, i betongvärlden.

Efter några turer, några klippta samtal på tåget från Stockholm där jag varit och spelat in pod, några säljande argument från mig så var vi överens.

Prefabsystem Montage är med i Founders Club!

Sånt betyder mycket, det ger energi i projektet, det för saker framåt och det ger ett ansvar att göra det lite bättre. Tror någon på en växer man, nu ska vi växa!

Läs mer