MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Generositet betyder så mycket!

Betongvärlden
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

“Er podd är grym, underbart!”

/Fredrik Kristiansson, vd Prefabmästarna.

Nu skriver jag min sista dagboksanteckning från Publicistens dagbok som skulle hålla på hela april. Så, just det, det är sista april. Valborg. I Uppsala, idag springer studenter nerför Karolinabacken och åker underfundiga farkoster nerför Islandsfallet. Det är fest och yra på ytan, därunder mycket annat. Hoppas ungdomarna är försiktiga.

I morse vaknade jag av en kommentar på Facebook. Fredrik Kristiansson, vd på Prefabmästarna hade tagit sig tid att skriva och berömma. ”Er podd är grym, underbart. Tror ni kommer öka intresset och attraktiviteten massor i den bästa av branscher, byggbranschen. Bra jobb!”

Wow! Sånt betyder så oerhört mycket, generositet. Jag skulle vilja ha Fredrik som chef.

Den här första månaden med Betongvärlden känns som ett år. Så mycket har hänt, så många människor jag träffat, så mycket positiv respons. I onsdags hade vi besöksrekord igen. BetongFramtid är nästan utsålt, så många intressanta personer kommer vara där. Grand Hotel, Yes!

Nyhetsbrevet får hela tiden fler mottagare och det är massor av roliga saker som händer nu i maj och juni. Inspirerande människor och våren. Vilken kombination.

Nu ska jag ta min tredje kopp kaffe, ladda ner Winnerbäcks nya och ta mina 10 000 steg runt knuten i Uppsala.

Trevlig Valborg!

Läs mer