MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

He made my day!

Betongvärlden
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Den 6 april. Dag 6.

Idag ringde Kigge Nilsson från Isobetong. Han är en härlig fläkt i branschen, titulerar sig betongfluencer, och såna behöver vi fler av.

Han berättade om ”How legends are made”, deras satsning som är lite hemlig, så jag vet inte hur mycket jag ska berätta. Men den 20 maj får alla veta, och så lite undan för undan fram till dess. Det är fascinerande med kampanjer, de har en plan, de får nya lokaler, nya produkter, ny maskin, och det ska märkas.

De ska bli branschens attraktivaste arbetsgivare, de ska skola framtidens talanger, jag blir så glad att det händer i vår bransch!

Och vet ni, han frågade om jag ville vara moderator! På ”How legends are made”. Men hallå, vem vill inte det?! Han ringde mig före David Hellenius. För, Kigge, det gjorde du väl?…

Läs mer